.

maanantai 18. toukokuuta 2015

Lässähtäneen leivokset.

Eilen aamulla oli suloinen auringonpaiste ja ehdin jo hiukan innostua, mutta ulos päästyäni totesin että siellä on kylmä, siitäkin huolimatta elättelin toiveita että iltaäivällä olisi sen verran lämmennyt että tarkenisi ulkona juoda iltapäiväkahvit ja tein mansikkaleivokset.
Enpä vaan saanut kääretorttupohjaa onnistumaan, ensimmäinen versio oli kaakojauheella maustettu, sehän lässähti aivan littanaksi, no kaakaojauheen loputtua tein toisen version tavallisena, mutta niin vaan lässähti sekin, en käsitä mitä tapahtui. Tein kuitenkin täytteen väliin ja päätin että kyllä ne syödyksi tulee littanoinakin ja olihan se kelikin aika lässähtänyt, joimme kahvit kyllä ulkona, mutta sen jälkeen lämmittelimme hetken viltin alla, lämpöä odotellessa.

  Lauantaina pääsin viimein viemään äitienpäiväruusun ja kortin äidilleni.

Meillä on tänään ensimmäiset kevätjuhlat, kun pienimmän kerho loppuu tämän vuoden osalta ja neiti pääsee kesälaitumille.

Mukavaa viikkoa sinulle!

Niina

5 kommenttia:

 1. Ihastuttava kahvittelu hetki lässähtäneestä huolimatta!
  Maku varmasti oli ihana!
  Kaunista toukokuun viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Onpa kauniit astiat! <3 Minullekin käy tuollaisia lätsähtämis-juttuja, kun leivon. Harvoin löydän siihen syytä, miksi niin käy. Onneksi maku ei yleensä kuitenkaan kärsi. :)

  VastaaPoista
 3. Varmasti herkullinen kahvihetki:) Olisihan jo kiva istuskella ulkona kahvittelemassa, mutta kylmä tuuli ajaa sisälle.

  VastaaPoista
 4. Herkullisen näköistä <3 Minullekin usein käy että lässähtää ja olen miettinyt johtuuko kananmunista :( Tulisipa pian aurinkoisia päiviä että pääsisi täälläkin terassikahveille :)

  VastaaPoista
 5. Herkulliselta näyttää ja kivalta kuulostaa ulkona kahvittelu.. Täällä on vettä tullut koko päivän pieninä kuuroina; aina kun on saanut lapset puettua, tuleekin vettä.. :/ Jospa se lämminkin vielä tulee ja sateettomat päivät..

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja pippuri, kiitos jos jätät oman mausteesi soppaani. :)