Juustokakkua jälkiruokaversiona, tästä voisi jättää liivatteen kokonaankin pois, mutta minä halusin hiukan hyydytetyn massan.
Pohjalle mieleisiä keksejä palasteltuna, meillä Dominoita.
Kakkumassa:
250g flora vispiä
200g vaniljatuorejuustoa
1 dl tomusokeria
vaniljasokeria
vajaa desi Baileys kermalikööriä
2 liivatetta
Vaahdota vispikerma.
Vatkaa tuorejuusto ja sokerit.
Sulata liotetut liivatteet kiehautettuun likööriin, kaada ohuena nauhana juuston joukkoon samalla sekoittaen.
Sekoita juustoseos vaahdotetun kerman joukkoon. Lusikoi massa keksimurujen päälle. Lisää reilusti kohmeisia mustikoita.
Päälle vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (ei pakollinen)
Kevätkimppu pikkutytöiltä ♥
Huhtikuun haastekuva, vielä on harmaata mutta aurinko sentään paistaa jo lupaavasti.
Niina
Baileysjuustokakku on oma lempparini, sitä on nyt tilattu kevään yo juhliinkin. Ihana saada tällainenkin versio tästä.
VastaaPoistaIhana jälkiruoka herkku ja kauniit kevään kukat!
VastaaPoistaIloista viikkoa!
Kiva idea tehdä annokset lasiin! Kuulostaa herkulliselta!
VastaaPoistaKiitos tästä. Tuotahan pitää ehdottomasti kokeilla. Tosin pitää hankkia sitä Baileysiä ensin....
VastaaPoistaNam :) Tätä pitääkin kokeilla :) Enpä olekaan tajunnut että juustokakunkin voi tehdä suoraa laseihin ;)
VastaaPoistaOtin ohjeen talteen. Sinivuokkokimppu on herttainen :-)
VastaaPoista