maanantai 3. marraskuuta 2014

35 vuotta


Täytin eilen jotain joka kuulostaa jo hiukan vanhemmalta, 34 oli vielä minun mittapuulla nuori, huomaan että ensimmäinen ikäkriisi on saapunut. Siihen ei liity mitään murehtimista mistään asioista, ei tekemättömistä tai tehdyistä, elämäni on aivan loistavalla mallilla ja olen onnellinen. Se on vaan realismia että en ole enää nuori, en ole vielä vanhakaan, mutta olen vain aikuinen, en enää nuori aikuinen. Taakse jääneet vuodet alkavat jättämään merkkejään minuun, suhtaudun niihin kyllä ihan suopeasti, ensimmäisen harmaan hiuksenkin bongasin jo monta vuotta sitten, se lähinnä nauratti. Otsassani on ollut uurteet aina, tai ainakin niin kauan kuin muistan, silmäkulmissa naururypyt, en minä niiden määrä laske, ehkä ovat lisääntyneet, samapa tuo.

Ikä pitäisi olla vain numeroita, mitä niitä suremaan, mutta kun 35 on lähempänä 40 kuin 30, vaikka ei kai senkään pitäisi haitata, mutta minkäs sitä ajatuksilleen mahtaa, koitan välttää silti ahdistusta.


Tosin aika hyvin tuo eilinen syntymäpäivä meni ilman suurta surua, olin kuvitellut olevani ihan rauhassa kotona, tekeväni herkullisen aamiaisen joka rauhassa syötäisiin perheen kanssa ja sitten iltapäivällä käytäisiin yhdessä ulkona syömässä.

Leivoin itselleni myös prinsessakakun kun keksin vielä yhden täytemahdollisuuden joka saattaisi olla hyvin lähellä sitä kaupan pakastealtaan prinsessakakun makua josta tykkään kovasti.

Siinä aamiaista laittaessani kuulin kyllä että puhelin piippailee jos vaikka minkämoista viestiääntä ja ajattelin että mikäpä kiire niillä on, ehdin minä ne lukea myöhemminkin, mutta kun mieskin sai jo viestin ja sanoi että minun pitäis lukea viestit, vastasin ensin etten ehdi, mutta se kuulosti niin oudolta että uteliaisuus voitti.

Viesteissä oli hyvin pitkälti sama sisältö kaikissa, laita itsesi valmiiksi, vartin päästä lähdetään, vastasinpa vielä etten ole lähdössä yhtän mihinkään, mutta join kuitenkin kiltisti aamukahvini nopeutetulla tahdilla ja hipsin pikaisesti suihkuun.

Luvassa oli koko päiväksi nauruterapiaa kahden ihanan ystävän ja suloisen kummipojan kanssa, ei muuten tuntunut vanheneminen yhtään niin pahalta enää.

Onni on omistaa ihania ystäviä, olen oikeasti aika liikuttunut että minua haluttiin piristää näin kivasti.

Ja muuten sitä kakkua maistoin iltapalaksi, hyvää se oli silloinkin ja todella, vihdoin keksin ohjeen joka on juuri sitä mitä haluan, kirjoitan sen teillekin myöhemmin, nyt on jo kiire hakemaan tyttö kerhosta. 


Niina

27 kommenttia:

 1. Hurjan paljon onnea jälkikäteen! <3 Olipa ihana juttu, että ystäväsi sinua noin muistivat - ystävät ovat aarteita! <3 Mukavaa viikon alkua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista. :)
   On tosiaan ihanat ystävät. Kiitos samoin sinulle mukavaa viikkoa.

   Poista
 2. Lämpimät onnittelut sinulle<3. Ihanan juhlapäivän sait.

  VastaaPoista
 3. Lämpöiset syntymäpäivä onnittelut <3 p.s iällä ei ole väliä ellei satu olemaan juusto ;) mukava juhlapäivän vietto varmasti ja herkullisen näköinen prinsessakakku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eli ei siis haittaa, en ole juusto, kai :D
   Kakku oli hyvää, täytyy se ohje kyllä kirjoittaa vielä muistiin.

   Poista
 4. Onnea, ihana päivä ollut sinulla! Sinähän olet ihan tyttönen vielä, itse olen pari vuotta varttuneempi, tosin lakkasin laskemasta juuri tuon 35 vuoden jälkeen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen että minunkin laskuoppini loppuu nyt tähän, kiitos onnitteluista :)

   Poista
 5. Kuulostaapa ihanalta päivältä! Lämpimät synttärionnittelut jälkikäteen! :)

  VastaaPoista
 6. Oikein paljon onnea! Voi ompa ihania ystäviä sinulla<3 , mahtavia tuollaiset yllärit... :) Saman ikäisiä ollaan..tai siis toki sinä olet puolivuotta nuorempi :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minä olen aika yllättynyt että juuri nämä kyseiset ystävät saivat suunnitelmansa pidettyä salassa ja mieskään ei mitään möläyttänyt.

   Poista
 7. Onnea synttäripäivän johdosta! Elämä on ihan mukavaa vielä tuon rajapyykinkin jälkeen :) Terv. Kohta 37-v. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä varmasti onkin oikein mukavaa ja kai siinä on se hyväkin puoli että nyt alkaa olla jo niin aikuinen että tietää itse mitä haluaa ja osaa keskittyä oleellisiin asioihin eikä enää turhia hötkyile.

   Poista
 8. Lämpöiset onnittelut vaikkakin vähän myöhässä :) Niin ne vaan vuodet vierii vaikka välillä toisin toivoisi. Hauskoja hetkiä 35- vuotiaalle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hauskoja hetkiä on varmasti luvassa tällekin vuodelle :)

   Poista
 9. Hurjan kaunis blogi täällä ja liityinkin lukijaksi. JA onnittelut myös minulta.

  VastaaPoista
 10. Oli se aika vaikeaa pitää salaisuus. Tarkkana sai olla ja lapsille ei saanut mainita sanaakaan. ;) Ehkä leivot meille tuon kakun, kun tullaan seuraavan kerran kahville. ;)
  P.s. Ihanalle ystävälle järjestää mieluusti ihania yllätyksiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, kotona oli kuulemma meinannut kaksi kertaa lipsahtaa :D
   Voisin vaikka tehdäkin vaikka ethän sä olekaan prinsessakakun ystävä :)

   Poista
 11. Onnea vaan :). Tuttuja ajatuksia sinulla ikääntymisestä. Naururypyt sen kun lisääntyvät ja harmaitakin löytyy jo monta. Näillä mennään. Onneksi sentään vanhetessa viisastuu ;).

  VastaaPoista
 12. Onnea kovasti sekä syntymäpäivän johdosta, että noin ihanista ystävistä ♥

  VastaaPoista
 13. Kakku kyllä maistuisi, että vink vink vaan. ;) Olit yllätyksesi ansainnut! <3

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja pippuri, kiitos jos jätät oman mausteesi soppaani. :)