sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Joulun odotus alkaa.

Pikkujouluviikonloppu, ensimmäinen adventtisunnuntai. Joulun odotus, koitetaan ottaa rennosti. Ensi viikko menee syntymäpäiviä järjestäessä.


 Tein adventtikynttelikön tänä vuonna syksyllä kirpputorilta ostamiini vanhoihin lasipulloihin, pulloja oli isossa korissa kaikkiaan 17 ja kaikille en löydä käyttöä varmaan ikinä, mutta sisäinen Sulo Vilenini heräsi kun hinta oli niin huokea. Metalliset numerokyltit ostin jo viime vuonna valmiiksi Kodin ykkösestä.

8 kommenttia:

 1. Onpas kauniit vanhat pullot adventtikynttelikössäsi! Ajattelin aluksi itsekin jotain tuollaista pullojuttua, mutten löytänyt tarpeeksi kivoja pulloja;)
  Ihanaa joulukuun ekaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Mieheni löysi isoja kannellisia lasipulloja roskiksesta (jep jep pientä dyykkausta ilmassa) ja raahasi ne kotiin ja kyseli että tarvittaiskö näitä. Alkuun ajattelin että "hei vieppä sinne mistä toitkin" kunnes sain idean koristella ne ihanasti ja laittaa sisään vaikka tuikkuja ja konvehteja ja annan ne sitten läheisille joululahjaksi. Tee siekin omille lopuille pulloille samalla tavalla ne on niin nättejä. Anna lahjaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä löydöltä. Näissä pulloissa tuo suu on niin pieni että pitäisi olla joku nestemäinen täyte, muuten idea on kyllä tosi kiva.

   Poista
 3. Kaunis adventtikynttelikkö <3 ihanaa joulun odotusta :) ja iloa syntymäpäivien järjestelyyn :)

  VastaaPoista
 4. Hyvin viehättävät pullot!
  Ihanaa adventtien aikaa!

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja pippuri, kiitos jos jätät oman mausteesi soppaani. :)