sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Isänpäiväksi keittiöön sisällekin harmautta.


Ulkona on harmaata, niin mitä teen minä? No innostun harmaasta myös sisätiloissa, keittiöön uudet verhot ja pöytäliina, molemmat Ellokselta tilattu, röyhelöinen pöytäliina oli niin viehättävä silittämättömänä että laitoin pöytään ihan noin, vaikka kuvissa ryppyisyys kyllä käy silmääni, luonnossa ei häirinnyt yhtään.

Meillä päästiin viettämään isänpäivää vasta iltapäivällä kun päivänsankari tuli töistä. Tehtiin lasten kanssa yhdessä ruokaa ja isän toiveesta lakritsikakku jonka ohje oli Pirkka-lehdessä. Ei päässyt suosikkikakkujen listalle vaikka ihan hyvää olikin.

Tytöt halusivat piilottaa isänpäivämuistamisensa ja isä etsi töistä tultuaan paketit.
Leppoisaa loppuiltaa.

Niina

6 kommenttia:

 1. Minä tuota samaa harmaata liinaa ihastelin Elloksella! :) Se on kyllä kaunis! Niin kuin kuvasikin:) Oikein mukavaa illan jatkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kaunis liina, materiaali on aika kiva. Kiitos, mukavaa päivää sinulle :)

   Poista
 2. Ihanat verhot ja pöytäliina! Mukavaa isänpäivän iltaa :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit verhot ja liina :). Meillä on liinat vielä vähän epäkäytännöllisiä pienten kanssa mutta noita verhoja pitää käydä kurkkaamassa, olikos niitä valkoisenakin :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan ne joo vähän epäkäytännöllisiä, mutta muuten niin kivoja :D En yhtään muista oliko muita värejä, oliskohan ehkä just se valkoinen ollut, en ole kyllä yhtään varma. :)

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja pippuri, kiitos jos jätät oman mausteesi soppaani. :)