maanantai 17. marraskuuta 2014

Käsityömessujen tuomisia

Viikonloppukin meni ihan hurahduksessa ohi, lauantai vietettiin äitini luona ja illalla oli glögi-ilta miehen kanssa, tykästyttiin viime vuotiseen Loimu glögiin ja hyvää oli tämän vuotinenkin, maku vaihtuu vuosittain.
Sunnuntaina heräsin anivarhain, siis sunnuntain mittapuulla, ja vietin päivän käsityömessuilla ystävän kanssa. Kaikkea kivaa läytyi matkaan mukaan ja tuo yksi kirja oli ihan valtavan kiva löytö, tekisi mieli toteuttaa kirjasta kaikki neulemallit. Matonkuteista pääsi heti käsittelyyn harmaa ja jotain sain jo valmiiksikin, palataan siihen huomenna.

Lapsille toin kerrankin tuliaisia, tytöille Elvarin koruja ja pojalle pienoismallikirja.
Kaikenlaisia ihania herkkujakin messuilla maisteltiin ja hiukan jotain ostin kotiinkin,  osa ei olisi ehtinyt edes kuvattavaksi ja osa vain unohtui, kuten myös askartelutarpeet yhdestä muovikassista, mutta taas on hetkeksi puuhasteltavaa.

Mukavaa viikkoa sinulle!

Niina

5 kommenttia:

 1. Minua harmitti kovin kun en päässyt messuille.. Ehkä ensi vuonna.. Mukavia löytöjä olet tehnyt ja kivoja tuliaisia löytänyt lapsillekin. :)

  VastaaPoista
 2. Mukavia löytöjä olit tehnyt! Itse en ole hetkeen käsityömessuilla käynyt, pitääkin seuraavalla kerralla muistaa piipahtaa, niistä saa aina niin paljon inspiraatiota!

  VastaaPoista
 3. Me käytiin messuilla myös ja löydettiin paljon kaikkea ihanaa, lisäksi tietysti poimittiin myös monta ideaa :).

  VastaaPoista
 4. Voi, miten mukava viikonloppu sinulla on ollut! :) Aivan ihania löytöjä teit messuilla:)

  VastaaPoista
 5. Ihania löytöjä messutuliaisissa :) mukavaa keskiviikkoa :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja pippuri, kiitos jos jätät oman mausteesi soppaani. :)