keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Pehmeyttä vessaan

Pahoittelen heti ikävän näköisiä kuvia vessan kelmeästä valosta, mutta tuntui silti järkevimmältä kuvata matto siellä missä sen paikka on.

Ostin käsityömessuilta tumman harmaata trikookudetta reilun kolme kiloa tarkoituksena tehdä vessaan matto ja muutama kori, yksi vyyhti kudetta odottaa vielä käyttöä, mutta valmiiksi tuli matto ja pikkukori pompuloille.

Ollaankin oltu jo ilman vessan mattoa muutama vuosi kun en ole halunnut ihan mitä tahansa sinne, mutta meillä on talvisin hirmuisen kylmä lattia vessassa ja nyt onkin kiva että edes vähän saatiin helpotusta siihenkin tälle talvelle.

Maton muokkasin meidän lattialle sopivaksi tämän ohjeen pohjalta.
 Koriin minulla ei mitään ohjetta ollutkaan, tein sen virkkaa ja pura tyylillä, aika monta yritystä se vaatikin että pohjasta tuli tasainen.


 Esittelen samalla viime viikkoisen askarteluni, me saatiin silloin joskus 16 vuotta sitten lahjaksi avainkaappi ensimmäiseen yhteiseen kotiin. Minusta on aina pieni riski ostaa sisustusjuttuja toisen kotiin ja tämäkin kaappi taisi olla enemmän antajan kuin saajan tyylinen, mutta seinässä se on silti ollut kaikki nämä vuodet. Nyt kuitenkin muokkasin siitä enemmän minun makuni mukaisen.


Tältä se siis näytti ennen, ehkä merenrantamökkiin tai muuten merihenkiselle kiva.

Niina

10 kommenttia:

 1. ihana matto ja tuo kori...trikookude on kyllä mukava uusi sisustuslanka josta saa tehtyä vaikka mitä...:) kaunis stailaus avainkaappiin :) mukavaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
 2. Kauniin mallinen matto. Usein näkeekin pyöreitä mattoja, mutta tämäkin on tosi kaunis! Oletpa uudistanut avainkaapin kauniisti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne pyöreät on kyllä ihania, mutta meidän minivessaan toi oli parempi malli, oli muuten hankala löytää edes ohjetta.

   Poista
 3. Onpa tosi kiva matto. Ja nopeasti olet saanut valmista.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi matonvirkkaus on yllättävän nopeata puuhaa.

   Poista
 4. Onpa kaunis matto! Touhukasta torstaipäivää sinne :)

  VastaaPoista
 5. Onnistunut tuunaus tuohon avainkaappiin, ehdottomasti parempi nyt.

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja pippuri, kiitos jos jätät oman mausteesi soppaani. :)