keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Kevään merkkejä kotona.

Itselläni toistuu joka kevät samat kuviot. Ensimmäiset keväiset päivät saavat pääni täyteen kaikenlaisia ideoita, kotiin olisi kiva saada pientä piristystä, niin tänäkin keväänä ja siitä syystä kävimme eilen ostoksilla. Ostin myös keväisiä kukkia Esikoita, joista kaksi pinkkiä keittiöön ja yksi vaalea olohuoneen pikkupöydälle.

Ne varsinaiset ostokset olivat aika pieniä juttuja, ruuveja hyllynkannattimia ja muita semmoisia, mutta niistä lisää kunhan saan kevään ensimmäisen muutoskohteeni valmiiksi.

Toinen varma kevään merkki meillä kukkasiementen kylvöpuuhat, tänä keväänä minulla on onneksi pikkuinen kasvihylly, en olekaan ennen tämmöistä määrää kylvänyt kuin tänä vuonna, saas nähdä kuinka taimien käy pikkuriiviön kanssa.
Niina

4 kommenttia:

 1. Voi kun minussakin olisi multasormen vikaa <3 kukkien kuivattamisessa onnistun kyllä lähes aina.. Vihervehka taitaa olla tällä hetkellä pisimpään säilynyt kukka, helppohoitoinen kun on ja nopeasti elpyvä kasvi ;D.. Kyllä kevät vaan on ihanaa aikaa <3 Mukavaa päivää sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Ihailen muiden taitoja kukkien kasvatuksessa, itse en osaa tuota taitoa!Tänä vuonna olen miettinyt josko kuitnekin vaan yrittäisin kokeilla jos jotakin saisin kasvamaan ;) Ihania kevätpäiviä <3

  VastaaPoista
 3. OMG noi siemenet mulla onkin vielä kylvämättä ja kaiken lisäksi ostamattakin. Miksi ne nykyään tahtookin aina unohtua. Niitä pitää alkaa kyllä pian laitteleen että ehtivät.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista :)
  En ole itse kovin luottavainen tämän vuoden istutuksista, mutta täytyyhän sitä kokeilla.

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja pippuri, kiitos jos jätät oman mausteesi soppaani. :)