tiistai 31. maaliskuuta 2015

Tunnelmavaloa olohuoneeseen

Tehtiin pieniä uudelleenjärjestelyjä ja meillä on jälleen olohuone, johon kaivattiin myös jotain pientä kattolamppua kevyempää valaistusta joka riittää television katseluun. Jalkalamppu on semmoinen jota olen vähän kaipaillut, mutta en ollut ihan vakuuttunut onko se viisas ratkaisu koiranpennun kanssa, mutta tämä ihastutti ulkonäöllään sen verran että päätin katsoa tuleeko siitä mitään. Lamppu on siis Ellokselta ja todella tukeva, ei edes heilu vaikka koiruli änkeää samaan koloon lampun kanssa nukkumaan.

Lamppuna meillä oli joku Ikean lähes valaisematon, joka on kyllä kivan näköinen ja tekee kauniit kuviot, mutta lukulampuksi tästä ei ole vaikka se oli yksi tarkoitus, katsotaan toisenlainen lamppu tähän jossain vaiheessa.


Tein meille ison pääsiäiskorin keittiön pöydälle, perunanarsisseja, helmililjoja, esikoita ja muutama pajunoksa, oli tarkoitus laittaa uloskin jo joitain kukkia, mutta takatalvi ei houkutellut istutuspuuhiin ulos, joten siksi tein yhden näin ison korin ja muut kukat ripottelin sitten pienempiin.

 


Pikku-Nando alkaa minun silmääni näyttään jo hiukan honkkelilta, mutta nukkuessaan silti vielä enemmän suloinen karvapallero.

Niina

5 kommenttia:

 1. Suloinen pääsiäiskori ja karvatassu!
  Ihanaa kevättä ja pääsiäistä,

  VastaaPoista
 2. Suloinen Nando<3
  hyvää pääsiäisviikkoa!

  VastaaPoista
 3. UPEA kukka-asetelma ja niin söpö sessu teillä!

  VastaaPoista
 4. Lamppu onkin tosi kiva! Upea kukka-asetelma..

  VastaaPoista
 5. Kaunis pääsiäiskori ja söötti koirunpentu ☺

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja pippuri, kiitos jos jätät oman mausteesi soppaani. :)