keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Pull apart pullaa ja pakollisia vauvakuulumisia

Leivoin jälleen pull apart pullaa, se kun on niin nopea tehdä ja ajatus oli kyllä tehdä samalla pitko sunnuntain juhliin, mutta pitko päätyi omaan käyttöön, uusi yritys myöhemmin, ehkä leivon sitten sunnuntaina vasta, niin ei tarvitse pakastaa.

Mutta siihen pull apartiin, laitoin täytteeksi vaniljakastiketta puolella nesteellä, kookoshiutaleita ja suklaata, eli varsinainen herkkupulla, mutta jos tykkäät makeasta niin koita ihmeessä.

Vauveli on nyt ollut meillä kaksi viikkoa ja vauhtia tältä pikkuiselta ei kyllä puutu ja sitä kyllä odotinkin ja toivoin, silti se välillä yllättää kuinka erilaisia koirat voi ollakaan.


Meidän vanha koira ei ole edes pentuna välittänyt kepeistä, ruuan perään ei ole ollut ikinä, toki vauhtia silläkin pentuna oli, mutta hyvin erilainen tapaus kuitenkin kuin nuori herra. Ensimmäisenä kun ovesta pääsee ulos nappaa suuhun kepin tai jotain muuta mitä sitten kuskataan suurella hartaudella ja nakerretaan.
Ruuan perään on aivan mahdoton, kantaa minulle kuppiaan vihjailevasti ja koittaa jopa haukkumalla komentaa antamaan ruokaa nopeammin.


Erittäin innokkaasti osallistuu myös kotitöihin, erityisesti tiskikoneen täyttö, kauppakassin tyhjennys ja pyykkien kuivumaan ripustaminen on vintiön mieleistä puuhaa.

Leivoin muuten pitkästä aikaa myös Toscakakkua, jotenkin nämä vanhat klassikot on vaan niitä parhaita leivonnaisia.

Niina

6 kommenttia:

 1. Kuinka suloinen kaveri siellä töpsötteleekään <3 ihana :)

  VastaaPoista
 2. Herkullisia leipomuksia ja ihana vauveli ❤️

  VastaaPoista
 3. Suloinen koira, ei voi muuta sanoa vaikken niin koiraihmisiä olekaan.. :) Ja leivonnaiset näyttää niin herkullisilta..

  VastaaPoista
 4. Voi rakkaus mikä pikkuinen <3 Ja kaunis on blogisi, täytynee vierailla useamminkin :) Jos kiinnostaa niin käy kurkkaamassa omaa blogiani osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit ilahduttavat ja lukijaksikin saa alkaa =)

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja pippuri, kiitos jos jätät oman mausteesi soppaani. :)