torstai 19. maaliskuuta 2015

Rippijuhlat lähestyy

Minun on vielä jollain lailla vaikea ymmärtää että meillä todella juhlitaan jo ensimmäisiä rippijuhlia ihan kohta. Lasten kasvu ei tunnu pahalta, se on vain hienoa ja nautin siitä kyllä kun elämä muuttuu pikkuhiljaa pikkulapsiajasta uusiin uomiinsa ja on jollain lailla vapaampaa. Jotenkin vaan en tunne itseäni vielä sen ikäiseksi että lapseni pääsee jo ripille, niin se kuitenkin on ja pääsiäisen poika viettääkin leirillä.
Tänään tein kutsukortit, joihin kyllä tekstit vielä kirjoittamatta.

Pikku-riiviö kävi tänään ensimmäisessä rokotuksessaan, ei edes huomannut koko piikin laittoa kun oli niin hyvät herkut tarjolla.

Niina

3 kommenttia:

 1. Hmm, tuntuu kuin vasta äsken olisin käynyt meidän nuorimmaisen koiran kanssa ensimmäisellä rokotuksella.. vaan pääsiäisenä se jo ottaa ja täyttää kolme. Apuva, aina se aika johonkin juoksee niin kamalalla kiireellä! :)
  Minulla ei ole omia lapsia, mutta kaksi kummityttöä. Vanhempi pääsee myös nyt tänä kesänä ripille ja olen aivan äimän käkenä, että kuinka voi olla mahdollista.. siis uskomatonta, että on jo niin iso likka!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kutsuja. Niin se aika vain rientää! :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis kortti <3 Itsekin olen tässä havahtunut että meilläkin vuoden päästä tyttäremme rippijuhlat ajankohtaiset ja jotenkin vaikea uskoa....Lapsissa huomaa ajan kulun :) Aurinkoista viikonloppua :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja pippuri, kiitos jos jätät oman mausteesi soppaani. :)