.

perjantai 14. marraskuuta 2014

Mitä mahtuu ihan tavalliseen viikkoon?


 Jassoo, niin se on viikko taas kulunut jonnekin, kaikenlaista pientä kotona tullut puuhasteltua mutta mitään ei ole kuitenkaan oikein tapahtunut.

Aamukahvi ystävän kanssa vaihtui välipalan herkkukahveihin, moccakakku oli hyvää, mutta taas tämä reseptipeikko iski ja laitan teille ohjeen vasta kun saan sen kehiteltyä omanlaisekseni ja olen tyytyväinen lopputulokseen, myös muuten kuin maun osalta.

Olen koittanut myös parantaa tapani liian usein skippaamani aamiaisen suhteen ja kokeillut tuorepuuroa, mutta taidan kyllä olla enemmän tavallisen puuron ystävä, tämä kuva saattaa hyvin olla myös hyvästiksi tuorepuuroille. Silloin kun aamupalan alas saanti on väkisin nieleskelyä jo valmiiksi, täytyy syötävän olla jotain rakenteeltaan täydellistä että se menee sujuvasti alas.

Maku oli kyllä sinänsä tässäkin ihan ok, mutta joku siinä tökkii, olen vaikea.


 Meillä tytöt on soppien suhteen tosi nirsoja ja se on harmi, itse tykkään keitoista, tänään koitin tehdä jauhelihasopan hiukan uudella tavalla, mutta ei tästäkään tainnut suosikkiruoka tulla, mutta kyllä ne lautaset tyhjäksi syötiin kuitenkin. Lisäksi leivoin yrtticiabattaa, se sen sijaan maistui kyllä.
 Hiukan olen jo jotain joulun odotukseen sopivaa laittanut esille, koristeelliset kuusenpallot löytyivät kirpputorilta, odottelevat nyt joulua tuossa sivupöydällä. Valkoinen Amaryllis oli kanssa jo ostettava, kuten hennosti vaaleanpunertava joulutähtikin keittiön pöydälle, tai Princettia se oli nimeltään, mutta sama kasvi.

Tikkaat pääsivät nyt myös eteisestä olohuoneeseen ja niihin laitoin sydänvalot tunnelmaa tuomaan.


Kiireisenä minut pitää tämmöinen kiva pikku puhdetyö josta lisää sitten kun se on esittelykelpoinen, muistin sentään ottaa tämän ennen kuvan.

 Mukavaa perjantai iltaa.

Niina


12 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia ja ihana tuo vanha paripulpetti! :)

    VastaaPoista
  2. Tuollaisen pikkukivan puhdetyön minäkin voisin ottaa! Tuskin maltan odottaa, että nähdään täällä lopputulos ;)
    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En malttaisi itsekään odottaa, mutta näin kun on kaikkea muutakin tekemistä niin se ln vaan pakko. Kiitos, viikonloppu olikin oikein ihana. :)

      Poista
  3. Kaikenlaistahan sitä viikkoon mahtuu! :) Kauniita kuvia, mielenkiinnolla odotan minkä ihanuuden saat tuosta pulpetista aikaan - vaikka se on tuollaisenakin aivan ihastuttava! Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pulpetti on tosiaan niin kiva noin että suunnitelmani sen suhteen muuttuivat aika tavalla siitä mitä pulpettia etsiessäni olin ajatellut.

      Poista
  4. Valkoinen amaryllis on jouluisten kukkien kuningatar :). Kiva käsityö sulla kesken!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, harmi vaan kun on kaikkea muutakin kesken niin ei tahdo aika riittää kaikkeen.

      Poista
  5. Oi, rakastan leipää ja tavallista ruokaa. Tulipas taas nälkä. Voisikin välillä leipoa muutakin kuin sämpylöitä. Ihanaa viikonloppua ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ihan tavallinen ruoka on kyllä hyvää, vaikka välillä on tietty kiva syödä jotain ns. parempaakin.

      Poista
  6. Valkoinen amaryllis pitäisikin ostaa jo tässä vaiheessa. Saisi ihastella sen kauneutta pidempään. Miten teet tuorepuuron? Ehkä vähän tyhmä kysymys, mutta jäi vaivaamaan. Pulpetti näyttää ihastuttavalta. Kiva nähdä mitä sille teet:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollenkaan tyhmä kysymys, etsin itsekin ohjeita netistä, kun oli minullekin uusi juttu, mut laitoin itse kaurahiutaleet jo illalla turpoamaan maitoon jääkaappiin mausteiden kanssa ja riippuen vähän siitä mitä puuroon laitoin, ensimmäiseen kokeiluun laitoin kuivattuja luumuja ja ne laitoin jo illalla hiutaleiden joukkoon, mutta luumusta tuli tosi makea puuro. Kolmanteen kokeiluun laitoin osan nesteestä luonnonjugurttia kun muissa käytin vain maitoa, mutta kuten sanottu näistä ei mitään herkkua minulle tullut, kannattaa etsiä netistä parempia ohjeita. Pähkinöitä laitoin myös kaikkiin, kun ne on niin hyviä.

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja pippuri, kiitos jos jätät oman mausteesi soppaani. :)