keskiviikko 8. lokakuuta 2014

300 sipulia

Eilen nautiskeltiin kauniista syyspäivästä ja sain loputkin kukkasipulit maahan asti, odotan innolla keväistä kukkaloistoa. Erilaisia sipuleita oli noin 300, ehkä hiukan yli, menin laskuissa sekaisin. Tyhjiä sipuleiden mentäviä aukkoja jäi vielä paljon, mutta katsotaan sitten ensi syksynä uusi sipulisavotta.

Vielä aukaisi loppukesästä ostettu ruusukin nuppunsa, kaunis, toivotaan että ensi kesänä nautitaan kukkaloistoa enemmänkin.


Muistuttelen vielä että arvontaan ehdit osallistua perjantai-iltaan mennessä, linkki löytyy oikeasta yläkulmasta.

Niina

5 kommenttia:

 1. Kevääksi tiedossa tuolla kukkasipuli määrällä varmasti väriä&loistoa :) lämpöistä loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kaunista ja väriloistoa kevääksi odotettavissa. Toivotaan, ettei myyriä ole liikenteessä, kuten meillä on ollut jo pari vuotta hirmuiset määrät tuhoja tekemässä. Mukavaa alkavaa päivän jatkoa.

  VastaaPoista
 3. Toivotaan että loistoa riittää.
  Meillä oli pihassa muutama myyränkolo kun muutettiin tänne, mutta sen jälkeen ei ole näkynyt koloja eikä ole kukkasipuleitakaan kadonnut parempiin suihin, mutta onhan se aina mahdollista, sitten koitetaan ensi syksynä uudestaan :D

  VastaaPoista
 4. Voi että kun on kauniita kuvia :) Saatte kyllä ihailla mahtavaa kukkamerta ensi keväänä. Minäkin ostin jonkin verran sipuleita ja pitäisi muistaa pukata ne vielä maahan ennen lumen tuloa :D

  VastaaPoista
 5. Mulla ne vielä on tuossa kodinhoitohuoneen pöydällä...ehtisköhän vielä jos laittaa maahan. Ostin niin nättejä tulppaanin sipuleita.

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja pippuri, kiitos jos jätät oman mausteesi soppaani. :)