keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Syksyn sävyjä


En varsinaisesti ole mikään syksyihminen, mutta aurinkoiset syyspäivät on kyllä kauniita kaikessa värikylläisyydessään. Tai no, kyllä minä ihan syksystäkin tykkään, mutta en pimeästä, kylmästä ja märästä. Enkä voi sietää sitä kun koira ja lapset tuo kurat sisälle ja joka päivä saa tapella ulkovaatteiden tarpeellisuudesta, mutta muuten syksy on ihan siedettävä.
 Parhaimmat kengät ikinä, kauniit ja myös minun suuret pohkeeni mahtuvat näihin vaivoitta kun on nyörit ja niin hyvät jalassa että vaikka koko päivän kävelisi niin tuntuu hyvältä jalalle.

Mies nämä minulle joskus vuosia sitten osti ja olen joka syksy huolissani siitä koska tulevat tiensä päähän.

No sekin on kyllä ihan kiva kun saa ottaa lämpöisemmät mekot käyttöön, Odd mollyn kahlo knitt on ihana ja lämmin.
Syysvuokot ovat olleet tämän vuoden uudet yllättäjät, todella pitkä kukinta ja vielä on nuppuja vaikka kuinka paljon, toivottavasti leviää innokkaasti.
Hortensian kukinnoista kaksi kuivuivat kauniiksi, yksi on mennyt ruttuisemmaksi ja se varmaan joutuu hävitettäväksi lähipäivinä, se oli ilmeisesti vielä liian vaalea katkaistavaksi, eli kuivatus onnistuu hyvin kunhan valitsee kukinnot joissa on jo ihan kunnolla punertavat kukat ja jopa noita jo ruskeitakin seassa, hyppivät kuvassa tuolta erilailla esille kuin mitä maljakosta, sinne ruskeat hukkuvat punaisen sekaan erilailla.

Niina

11 kommenttia:

 1. Tuo mekko on niin kaunis! Minulla oli se viininpunaisena, mutta jostain syystä möin sen ja nyt kyllä alkoi vähän harmittaa <3 onneksi on sentään minullakin jäljellä yksi villainen mollymekko;) se lämmittää talven pakkasilla! Nuo kengät sopivat hyvin tuohon asuun. Mukavaa iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kaunis mekko kyllä ja se viininpunainenkin on upea.
   Kiitos, mukavaa iltaa sinullekin. :)

   Poista
 2. kauniita syyskuvia :) minäkään en todellakaan välitä syksyn märistä vesisade/viima päivistä,jolloin pitää lapsille muistuttaa moneen kertaan miten pitää pukeutua kouluun esim ja kun tulevat sisälle että muistaisivat harjata jalat....välillä eteinen on kuin hiekkalaatikko tämän perheen jäljiltä ;) ihana tuo mekko :) mukavia päiviä sinne päin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle. :)
   Olisi kauhean kiva jos lapset ymmärtäisivät että ulkovaatteiden ainut tarkoitus ei edes ole pitää lämpöisenä vaan vähentää edes pikkuisen pyykin määrää kun ei tarvitsisi joka päivä pestä koko vaatekertaa ulkoilun takia ja hiekan määräkin kotona olisi hiukan hillitympi jos samoilla housuilla ei juostaisi pihan ja keittiön väliä.

   Poista
 3. Ihanan pirtsakoita syksy kuvia olet räpsinyt, täälläkin oli kaunis, aurinkoinen syys sää tänään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on ollut näin kaunis syksy, jaksaa sitten mukavammin sen pakostikin tulevan pimeän ajan.

   Poista
 4. Kauniita kuvia olet ottanut. Sinulle sopii niin ihanasti Odd Mollyn vaatteet. Tuokin mekko on todella kaunis ja kenkäsi ovat ihanat. Onpa hyvä tietää tuo hortensian kuivattamisvinkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Oli yllättävää kuinka nätiksi kuivuivat ihan vain maljakossa.

   Poista
 5. Kauniita kuvia! Syksyssä parasta on juurikin sen väriloisto ja ihanan lämpöiset neuleet joihin voi taas kietoutua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Niinhän se on että syksystä löytyy paljon hyvääkin, vaikka kuinka olisi kesäihminen.

   Poista
 6. Ihanat saappaat,aika pornot.t:K

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja pippuri, kiitos jos jätät oman mausteesi soppaani. :)