torstai 16. lokakuuta 2014

Helppo jäätelökakku

Tarvitset kakkua varten kaksi litraa jäätelöä, riisimuroja, levyn suklaata, jäätelökastiketta sekä karkkeja. Vain mielikuvitus on rajana makujen yhdistelyssä, karkeiksi kannattaa valita semmoisia jotka kuvittelet olevan hammasystävällisiä myös jäätyneinä.

Lakritsijäätelökakku

7dl riisimuroja
200g valkosuklaata

Sulata suklaa ja sekoita riisimuroihin, levitä irtopohjavuoan pohjalle, mutta älä painele.
Nosta hetkeksi pakastimeen.

1l vaniljajäätelöä
1l lakritsijäätelöä
Lakritsikastiketta
Hopea toffeita tai muita sopivia karkkeja

Lusikoi toinen jäätelö jäätyneen pohjan päälle, valuta päälle reilusti lakritsikastiketta ja lisää palasteltuja toffeepaloja.
Lusikoi vielä toinen jäätelö päälle ja tasoittele pintaa hiukan.
Lisää tarjoiluvaiheessa päälle vielä lakritsikastiketta ja karkkeja.

Niina

5 kommenttia:

  1. Tätä täytyykin kokeilla ehdottomasti :)

    VastaaPoista
  2. Mahtava kakku. Tämähän sopisi hyvin lasten kaverisynttärikakuksi!

    VastaaPoista
  3. Kyllä tämä on juurikin aivan mainio tarjottava lastenjuhlissa.

    VastaaPoista
  4. Nam, tätä on kyllä kokeiltava! Ja juurikin tuon hopeatoffeen kanssa, voi mitä herkkua:)

    VastaaPoista
  5. Kiitos ohjeesta!Aion tehdä ton poitsulle huomenna synttärikakuks:)Katoin jäätelökakkujen ohjeita ja tää sun oli paras ja simppelein ja varmasti meijän muksujen makuun,myös näin flunssasena kun maittia ei muuten juuri oo.t:K

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja pippuri, kiitos jos jätät oman mausteesi soppaani. :)