torstai 9. lokakuuta 2014

Syksyinen pullapäivä


Innostuin vielä aamun leipien jälkeen leipomaan pienen pullataikinan josta tein pitkästä aikaa Bostonkakun, tosin tässä on täytteenä omenahilloa, kanelia ja vaniljakreemi. Päälle ripottelin pähkinärouhetta ja sokerikuorrutuksen nesteenä appelsiinimehua, ikävä kyllä väri jäi vaisummaksi kun toivoin, oranssi olisi ollut kiva. Lasten mummi lähetti syksyllä koulun aloituskirjeen jossa oli hieno postikortti, josta halusin tehdä pojan huoneeseen pikkuisen taulun, käytin passepartouna vanhan kirjan sivuja, sopi kivasti aiheeseen. Ensin ajattelin sutia kehykset tummalla petsillä, mutta ne sopikin ihan tämmöisenään niin hyvin kortin ja huoneen väreihin että annoin olla.

Pojalla oli tänään taksvärkkipäivä, menin hölmöyksissäni lupaamaan että jos haravoi kotona saa jäädä kotiin, aamu ei luvannut kovin hyvää kun riideltiin aiheesta jo erittäin teinimäiseen tapaan, molemmat. Juuri näin en haluaisi päiviäni aloittaa, mutta minkäs teet, luvattu mikä luvattu. Aamukankeuden jälkeen harava kyllä heilui pihalla ihan kiitettävästi.
Iltapäivän herkkukahvit sainkin juoda kaikessa rauhassa kun kaikki lapset hävisivät pihalle aurinkoiseen syyspäivään, huomenna taidetaankin pidellä sadetta ihan koko päivän.

Niina

8 kommenttia:

 1. Kylläpä näyttää herkulliselta tuo Boston, huomenna olisi tarkoitus leipoa täälläkin. Tosi kivalta näyttää tuo taulu!

  VastaaPoista
 2. Oi mikä kakku, Boston on herkkua, minunkin pitäis leipoa joku päivä!
  Mukavaa loppu viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Omppuhillo ja vaniljakreemi on ainakin syksyisin mun suosikki pullaan kuin pullaan.. :) Meillekin saisi joku taksvärkkiläinen tulla haravaa heiluttamaan, lehtiä piisais! :)

  VastaaPoista
 4. Herkullisen näköinen bostonkakku,nami nami....:) mukavaa alkavaa viikonloppua sinne päin :)

  VastaaPoista
 5. Maistuis varmaan mullekkin :) On kyllä niin herkullisen näköinen boston, pullan leivota onkin viime aikoina jäänyt paitsioon...pitäisi ihan kaivella taikinakulho ja ruveta leipomis hommiin.

  Teinit ne on välillä niin 'ihania', sovitaan ja luvataan ja sitten kun asia on edessä...no semmoista se välillä on nimim. neljä teiniä jo maailmalla, yksi vielä kotosalla <3

  VastaaPoista
 6. Ah tuoksu vain puuttuu Boston kakulta tänne ruudun taakse. Hieno idea tuolle postikortille. Teinit ovat ihania, väliin itkettää ja väliin naurattaa. Ikä on kuulunut meille kaikille.

  VastaaPoista
 7. Ai että on herkullisen näköistä pullaa :) Tarkoitus olisi tehdä huomenna itsekin pullaa ja olen aivan unohtanut koko boston-kakun. Pitäisiköhän kokeilla tehdä niitä:)

  VastaaPoista
 8. Ihanaa pullaa! Ja kaunis kortti kehystettynä. Hyvä idea tuo kirjan sivun hyödyntäminen.

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja pippuri, kiitos jos jätät oman mausteesi soppaani. :)