sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Arvonta suoritettu

Hiukan myöhässä sain vihdoin arvottua voittajan ja mattiyöhäiset osallistujatkin pääsivät kyllä mukaan arvontaan, joskin tällä kerralla nopeus tuntui olevan valttia ;)

Mikä minua sitten on viivästyttänyt, pikkuinen uudistusprojekti joka on pitänyt tehdä jo vuosia, oikeastaan melkein hävettää kuinka monta vuotta siinä on mennyt, ollaan ehditty muuttamaankin jo kaksi kertaa sinä aikana ja lipaston paikkakin on muuttunut moneen kertaan, mutta ainakin muutos on nyt tarkkaan harkittu ja vihdoin tuntuu että juuri semmoinen siitä pitää tulla, mutta palataan siihen myöhemmin kun minulla on kuvia teille laitettavana.

Esittelenpäs saman tien yhden Me&i ostokseni, oikeastaan sen vaatteen jonka takia päädyin pitämään koko kutsut, sinänsä hassua, en ole ikinä osannut pukeutua raidallisiin vaatteisiin, mutta waves tunika houkutteli, värit on hurjan kauniit ja aaltoraita ei ole kuitenkaan ihan raita, eihän? :D Ahkerassa käytössä on ollutkin siitä asti kun pakettini saapui ja se olikin muuten varsin nopeasti, kuusi päivää tilauksesta.

Mutta siihen arvontaan takaisin ja voittajaan, suoritin arvonnan ihan perinteisin lappusin ja voittaja on...

 hei muuten eikös ole aika kiva tuo arpalippukorini? Tilasin sen Putiikki vanhasta-vannosta samalla kun tilasin maalin maalausprojektiini. Korin on tarkoitus olla sipulikori, se oli ehkä aavistuksen suurempi kuin kuvittelin mittailujeni jälkeen, mutta täytyy ostaa enemmän sipuleita varmaankin.

Ai niin, piti vielä toivottaa tervetulleeksi kaikki uudet lukijat, eli tervetuloa ♥  Toivottavasti viihdytte seurassani.

No okei, paljastetaan sitten, voittaja on ihan ensimmäisenä arvontapostaukseen kommentoinut Nainen talossa, kommentilla: Ihana arvonta. Tuo harmaa palkinto huutaa päästä keittiööni :). Kahdella arvalla mukaan!

Onnea!
Sähköpostia tulossa :)


Olen ihan unohtanut iloita siitäkin että meillähän on syyslomakin täällä ja viikko rauhallisia aamuja.
Mukavaa syyslomaa niille joilla loma nyt on ja muille muuten vaan mukavaa viikkoa.

Niina

6 kommenttia:

 1. Onnittelut voittajalle :) Kaunis tuo aaltopaita, ihanat värit. Kiva nähdä uudistusprojektinne :)

  VastaaPoista
 2. Onnea arvonnan voittaneelle!ihana tuo aaltopaita :) mukavaa syyslomaviikkoa :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vielä tätäkin kautta. Olipa ihanaa kerrankin voittaa näistä blogiarvonnoista <3. Tuo aaltotunika houkutti minuakin kutsuilla, mutta jäi sitten tilaamatta. Nyt ehkä vähän harmittaa :).

  VastaaPoista
 4. Ihana blogi sinulla ja mahtavia herkkuohjeita- liityin heti lukijaksi! Mukavaa syksyisen viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 5. En olekaan tainnut nähdä tunikaa sulla päällä vielä. Näyttää hyvältä. Kuinkas muutenkaan. ;)

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja pippuri, kiitos jos jätät oman mausteesi soppaani. :)