lauantai 18. lokakuuta 2014

Treffeillä?

No okei, ollaanpas rehellisiä, käytiin miehen kanssa leffassa.
Mikä ihme siinä on että nainen valmistautuu leffaan lähtöön kaksi päivää, laitetaan hiuksiin öljyhoitoa, otetaan pehmentävät jalkakylvyt,lakataan kynnet, ajellaan säärikarvat, mietitään päiviä mitä ihmettä oikein puetaan päälle. Saatika ne lähtöpäivän kriisit kun kiharretaan hiuksia ja puleerataan peilin edessä koittaen saada itsensä epätoivoisesti näyttämään mahdollisimman kauniilta.
Kun taas mies hilpaisee vielä aamulla salille ja pukee äkkiä päälleen ne ensimmäiset vaatteet joita kaapista satuun silmiin osumaan.
Näin ollen sitä kasaa kauheat odotukset yhteiselle ajalle ja todellisuus ei aina ihan vastaa sitä, ensi kerralla teen kuten mies, enkä odota mitään.

Itse leffastakaan ei jäänyt kauheasti jälkipolville kerrottavaa, tai no, olihan se Dracula silmäniloa terveelle naiselle, mutta siihen se elokuvan anti sitten jäikin.


Aamupalaksi päätin vihdoin kokeilla aamiaissämpylöitä jotka kohotetaan yön yli jääkaapissa ja paistetaan aamulla, ohje on kesällä ostamastani Leivotaan lehdestä ja näistä tuli kyllä tosi hyviä, tehdään toistekin.

Nyt ulos tekemään loput pihahommat ennen talven tuloa ja etsimään lapsille talvikampetta, hyi miten kylmät ilmat tuli jo.

Mukavaa lauantaita.

Niina
13 kommenttia:

 1. Hih :)niin tuttua :) mutta onhan se ihana välillä hienostella, menemme myös mieheni kanssa huomenna yhdessä syömään pitkästä aikaa! Pienimmäinen nyt 1,5v niin kahden keskinen aika on harvinaista herkkua! :) sulla on mielettömän upeat hiukset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on ja se saattaa olla jopa osa sitä viehätystä kun saa kerrankin syyn laittautua.
   Kiitos :)

   Poista
 2. Voi noita sun ihania hiuksia. Kauniisti olet kihartanut ne :)

  VastaaPoista
 3. Tuttua :) meillä usein isäntä naureskeleekin kuinka minulla saattaa jo viikkoa aikaisemmin alkaa suunnittelu jos tiiedossa jotakin menoa :) helppoa olla nainen,mutta mukava on välillä pynttäytyä :) minullakin ohje yösämpylöihin ja on kyllä hyviä....mukavaa sunnuntai iltaa!

  VastaaPoista
 4. Jotenkin tuntuu että me naiset saadaan silti enemmän irti näistä pienistä irtiotoista juurikin sen kaiken esihömpöttelyn takia. Nautitaan siitä odotuksestakin :D

  VastaaPoista
 5. Mä itseasiassa vetäsen randomisti vaatteet ja ripsarit hetkee ennen lähtöä,koska oon niin tottunu siihen et hommilla on tapana kusta;)t:K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pessimisti ei pety :D mut mä mielummin petyn :D

   Poista
  2. En mä oo pessimisti,mä vaan en hehkuta turhaan etukäteen;)Tottakai hykertelen ajatuksella hetken vapaasta,mut ite oon todennu,et leffateatteri ei oo mikään romanttinen treffipaikka enkä sinne jaksa panostaa.Toista on joku intiimi illallinen tms.mut meillä mies menee mieluummin leffaan,joten se siitä:Dja tykkään itekin kovasti ku saa rauhassa kattoo leffaa..t:K

   Poista
 6. Kyllä se alkuvalmistautuminen kuuluu asiaan, vaikkei mies meilläkin on samantien valmis lähtemään :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja pippuri, kiitos jos jätät oman mausteesi soppaani. :)