tiistai 9. syyskuuta 2014

Hintalappuja ja vähän nautiskelua

Oikeastaan päivään kuului lähinnä kirpputoritavaroiden hinnoittelua ja illalla käytiin täyttämässä pöytä, toivottavasti takaisin tuotavaa on paljon vähemmän, mieluiten tietysti ei mitään.

Päiväkahvit paviljongissa, nauttien upeasta kelistä. Kahvin maustoin kardemummalla ja omena-vaniljapulla kruunasi hiljaisen hetkeni.

Maljaköynnös jaksaa vielä kukkia kauniisti, toivottavasti saan sen elämään talven yli jotta saadaan nauttia siitä tulevinakin kesinä.

 Syyshortensia on saanut kauniin vaaleanpunaisen syysvärin, kukinat alkoi lähes vihertävänä ja näin kauniisti se on punastunut ja päivä päivältä punaisen sävy vain syvenee.


8 kommenttia:

 1. Syyshortensia on kyllä niin kaunis ja herkkä - samalla vahva ja herkkä kukka - toivotaan sille pitkää ikää :)

  VastaaPoista
 2. Syyshortensiat ovat niin upeita kukkia, että minunkin täytyy alkaa suunnittelemaan niiden ostamista!
  Hauskaa päivää sinulle Niina:)

  VastaaPoista
 3. On ihana kukka kyllä, itsekin ostin tämän vasta tänä kesänä ja en lakkaa ihastelemasta, kukinta on juuri täydelliseen aikaan kun muut kasvit jo alkavat olla parhaat päivänsä nähneet.

  VastaaPoista
 4. Noi syyshortensiat on niin upeita! Mun on pitänyt jo useampi vuosi sellaisia istuttaa meillekin, mutta aina se on jäänyt. Jospa ensi vuonna ;)

  Hymyilytti tuo kirppis kun muistui oma viimeisin kirppistely mieleen. Vein lasten pieniä vaatteita ihan pilkkahinnalla omistajanvaihdoksen tehneelle paikalliselle lastenvaatekirpparille ja olin ihan varma, että kaikki menee varsin, kun juuri niistä meidän kooista oli kuulemma kauhea pula. Kun kävin viikon päätteeksi hakemassa tilitystä oli pöytä täysi ja minä manailin mielessäni, ettei koskaan ole sentään myyjänä tarvinnut kirpulle päin maksaa. No, ei onneksi tarvinnut nytkään, 9€ pääsin voitolle :D Nyt kyseisen kirpun fb-seinää seuranneena totesin, että ei taida liikkua enää tavalliset merkittömät vaatteet, joten veinpä ison Ikea-kassin keräykseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä noista kirppareista aina tiedä kuinka kauppa käy. Itselläni on hyvin mennyt kaupaksi lastenvaatteet ja viimeksi piti kiiruusti täyttää pöytää lisää kesken kaiken kun henkarissa roikkui vain muutama mekko kun kävin järjestelemässä pöytää.

   Poista
 5. Kauniita kuvia ja kaunis blogi ja banneri!:)
  Kiitos sinulle viesteistäsi!:)

  Ihanaa viikkoa!♥

  VastaaPoista
 6. Syyshortensia on niin mahdottoman kaunis! Haluan kyllä ehdottomasti omalle pihalle sitä :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja pippuri, kiitos jos jätät oman mausteesi soppaani. :)