sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Tahdon

12 vuotta avioliittoa takana, sanoisin edelleen tahdon.

Saatiin silloin joskus hupaisa kirja lahjaksi, liekö se ollut avuksi vai mikä, mutta ehkä tällä hetkellä ne osuvimmat tekstit olisivat tämmöiset.
 Hmm... kyllä, olemme laistaneet huolloista pahasti, täytyisiköhän asia koittaa vielä korjata, olemme tehneet yhden kylpyläreissun kaksin sen jälkeen kun meistä tuli vanhemmat.
 No toista olemme kyllä noudattaneet hyvin pitkälti. Tietysti välillä pitää päästellä vähän höyryjä, mutta ei yleensä kuitenkaan ihan turhasta napistua tule.
 Käytettiin hääpäivä niinkin romanttisesti että käytiin tyhjentämässä kirpputoripöytä, kauppa oli käynyt kivasti ja kotiin tuomisia oli ihan reippaasti vähemmän kuin viemisiä.

Ostin myös vähän jo syksyisiä kasveja ja tein muutaman syysistutuksen Callunoista, Koristekaalista, Krysanteemista, lisäksi hain pihalta hiukan jäkälää ja pienen puolukkamättään.

Lisäksi istutin osan kukkasipuleista joita ostin nyt ensimmäistä kertaa ja jään innolla odottamaan kuinka komea kukinta meillä keväällä onkaan, toivottavasti tosiaan kukkivat hienosti.


Niina

6 kommenttia:

 1. Onnea ja tahtoa tulevinakin vuosina :). Meiltä taitaa muuten löytyä tuo sama kirja (jostain), saimme myös sen lahjaksi :)

  VastaaPoista
 2. onnea ja iloa hääpäivänä ja paljon onnen vuosia lisää :) hauska kirja,tuollaisen tarvitsisin itsekin ehdottomasti :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut hääpäivän johdosta! :)

  Onpas tutun näköinen kirja! ;) Mekin saimme tuon Käyttäjän oppaan häälahjaksi silloin aikanaan. ;) Hmm, voisi kyllä kaivaa sen esille sillä välillä tulee napistua ihan turhasta..! ;)
  Kauniita syysistutuksia! Callunoita en vielä ole ehtinyt ostamaan, josko vaikkapa viikonloppuna saisin aikaiseksi. :)

  Mukavaa viikon jatkoa sinulle! :)

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea! Hyviä vinkkejä, joista varmastikin toisia tulee noudatettua paremmin ja jotkut jäävät vähän unholaan. Upea asetelma tuossa ämpärissä :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja pippuri, kiitos jos jätät oman mausteesi soppaani. :)