perjantai 19. syyskuuta 2014

Museoeteinen

Mainitsinkin jo eilen että meidän aitaseipäistä riittää askarteluunkin muutama seiväs, heti eilen nappasin kolme joista tein jo monesta kodista löytyvät sisustustikkaat. Olin ajatellut että eteisessä näitä voisi käyttää huivien ripustimena, mutta liian epäsiistin näköistä niin, joten tikkaat on tällä hetkellä täysin vailla minkäänlaista oikeata käyttöä.

Ylätikkaalle pääsi istumaan Kaisan suloinen nalle ja lisäksi ripustin koristeeksi muutama vuosi sitten askartelemani risusydämen johon nyt sitaisin koristeeksi vielä vanhan avaimen.

Samalla esittelen yhden toisenkin uuden hankintani, tai siis ikivanhan, arkku löytyi meidän kylältä ja se on nahkurin vanha arkku, hiukan vino ja paljon elämää nähnyt, mutta aivan loistava kangaspiilo.

Arkun yläpuolelle ripustin mummini tekemän ryijyn, sopii tänne paremmin kuin olohuoneeseen jossa se oli hiukan tunkkainen.

Ompelupöytäni yläpuolella on myös pieni pala meidän historiaa kun siellä roikkuu pikkuisessa henkarissa miehen vauvanuttu ja kehyksissä omat ensikenkäni.

Myös Nellan tekemä kynttilänjalka odottaa hyllyn päällä käyttöä, kivan yksinkertainen idea, pitäisi etsiä siihen kynttilä jo koristeeksi edes. Otin samalla kuvan siitä toisesta vanhasta puulaatikostakin joka meiltä löytyy, tämä on keittiössä paperinkeräyslaatikkona, niin suloinen vanha omenalaatikko.
Päiväkahvilla testauksessa Hawaijin pähkinä, maustekahvit on kivaa vaihtelua aina välillä, vaikka minulle kyllä maistuu ihan tavallinen kahvi oikein hyvin.

10 kommenttia:

 1. Nuo tikkaat on todella hienot. Miten olet kiinnittänyt puolat pitkiin osiin? Koristeesi ovat kauniita, niin kodikas yleisilme kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ruuvattu pitkillä ruuveilla, siis pitkien puiden läpi porattu ensin reiät, juuttinaru piilottaa ruuvien kannat.
   Kiitos :)

   Poista
 2. ihanat noi tikkaat :) todella nätti eteinen,vanhoilla esineillä usein on tunnearvoa ja saa sisustukseen kyllä omanlaista ilmettä :)hyvää viikonloppua !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Se on ihan totta, kiva ripustella esille esineitä jotka on oikeasti merkityksellisiä.
   Hyvää viikonloppua sinullekin.

   Poista
 3. Kylläpä on herttaista! Kaunista ja taitavaa!

  VastaaPoista
 4. Tuo risukoriste ♡ ihana :-) tarkoituksena ollut kanssa värkkäillä kranssia risuista :-)

  Uusi lukija ilmoittautuu :-)

  Seija stella vanilja blogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Risuaskartelu on kivaa, en ole itsekään tehnyt aikoihin, mutta ehkä joskus vielä.
   Tervetuloa lukemaan :)

   Poista
 5. Kauniit ja taitavasti toteutetut tikkaat somisteineen. <3 Ja tuo arkku on vaan niin hieno. Ihanaa, että se löysi teiltä hyvän paikan, kun meille se todellakaan olisi mahtunut. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on se arkku kyllä aika ihana, kiva kun vinkkasit siitä mulle tai oikeastaan tartutit kipinän siitä.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja pippuri, kiitos jos jätät oman mausteesi soppaani. :)