perjantai 26. syyskuuta 2014

Pompdelux, jos sen tiesit?

Tänään oli vuorossa Pompdelux-kutsut.
Aamupäivä meni siis keittiöpuuhissa, leivoin jotenkin turhankin makeita pullia ja muffinseita, ilmeisesti sokerisormi oli turhan innokas.

Keräilin syksyisen kimpun pöytään.
Yksi odd molly lemppareistani on sininen kietaisumekko, alle vielä vähän lisäröyhelöitä niin tykkään vielä enemmän, mutta toimii ilmankin.

Äiti nyt piirrän tälle pupulle silmät... äiti nyt tää prinsessa menee tänne linnaan..äiti nyt tää barbi menee uimaan.. äiti, mä väritän tän nallen siniseksi.. Tiedättehän sen kun tuommoinen vielä aika pieni lapsonen selittää tauotta ja näihin kaikkiinhan on vastattava jotain, vähintään semmoinen puolihuolimaton joo omien askareiden lomassa. Meidän pienin vei tämän ihan uudelle tasolle, jokaisen selittävän lauseen perään tulee jatkona jos sen tiesit. Tähän ei riitäkään enää vastaukseksi se joo tai hymähdys. Kokeilin alkuun vastata ihan vaan joo ja sain lisäkysymyksen että niin tiesitkö? Eli nyt sitten keskustelen Kaisan kanssa isosisaruksien koulupäivät uudella kaavalla, ehkäpä opin vielä vastaamaan puolihuolimattomasti joo, tiesinhän minä sen. Tosin tämän vastauksen kanssa täytyy olla varovaisempi, tänään vastasin johonkin piirtämiseen liittyvään kysymykseen että tiesin ja sain osakseni kummastelua kuinka olen voinut tietää kun en ole nähnyt koko piirrustusta, hmm...
Niina

10 kommenttia:

 1. Sopii kauniisti sinulle! Mulla on myös tuo mekko, mutta valkoisella pohjalla :) tykkään vieläkin vaikka sillä jo ikää onkin <3 mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se valkoinen on ihan yhtä kaunis ja sitäkin monesti olen sillä silmällä katsellut. Kiitos, samoin sinulle.

   Poista
 2. Aivan ihana sinun mekkosi, romanttisen kaunis! Hauskoja nuo lasten jutut:-)

  VastaaPoista
 3. Ihana kuvaus elosta pienten kanssa. Olin jo vähän ehtinyt unohtaa tuon vaiheen (siitä on jo 20 vuotta) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietysti toisaalta nämä kaikki olisi kiva säilöä johonkin muistin sopukoihin tämän pienimmän kanssa tai ehkä palautuvat sitten mieleen kun lastenlapsien kasvua saa seurata.

   Poista
 4. Niina,
  and now I want one of your sweet breads!!! They look delicious! Lovely dress!
  Have a happy time
  Elisabeth

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Elisabeth. Sweet is really the best word, little bit too much sugar this time. :D
   Happy times for you also.

   Poista
 5. Kuulostaa niin tutulta! Meillä poika myös höpöttää taukoamatta ja siihen tulee vastattua toisinaan vaan jotain muminaa.. hetken päästä havahtuukin siihen, että mitäs tuo poika nyt tekee.. "No kun sä annoit luvan." Minäkö? oho! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika ovelasti hyödynnetty äidin muminat, täytyisi aina olla skarppina näiden minityyppien kanssa. :D

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja pippuri, kiitos jos jätät oman mausteesi soppaani. :)