sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Jakku kuin 50-luvulta

Tänä syksynä tarkenee paljain säärin ja ballerinoissa, vaikka muuten syksyltä tuntuukin.

 Ostin itselleni jakun loppukesäksi, epäröin värin kanssa jonkin aikaa toivoen että se olisi lähempänä kermanvaaleata kuin keltaista. En siis ole keltaisen ystävä ollenkaan eikä minulla ole ikinä ollut yhtäkään keltaista vaatetta, tai no, nyt minulla on. Tykkään tosi paljon tämmöisestä vintage tyylistä en ehkä värin kanssa vieläkään ole ihan sinut, mutta jakku on muuten niin kiva että väri menee siinä sivussa. Tämä on itseasiassa ollut minun haluan saada-listallani jo keväästä asti, nyt tuli vastaan sopivasti. Herkkusuun pähkinäinen uuniomenaherkku

3 pientä omenaa
loraus siirappia
2rkl. fariinisokeria
kanelia
pähkinärouhetta

Lämmitä uunissa kunnes omenat ovat hiukan pehminneet.
Tarjoa jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa

6 kommenttia:

 1. Ihana omenaherkun ohje, kiitos siitä :). Jakku on oikein näköisesi. Ja upea Singer-pöytä sulla siellä ulkona. ;)

  VastaaPoista
 2. Hyvä jos tulee tarpeeseen :)
  Pöytä on ihana, mutta projektina vielä hiukan kesken, siitä lisää kun valmistuu, saa kyllä tulla talveksi sisälle sään armoilta. :)

  VastaaPoista
 3. Jakku on tosi kaunis ja väri sopii sinulle ihanasti. Tumman alaosan kanssa hyvän näköinen. Varmasti vaaleidenkin :-) Ihanan lämmintä syksyä on kyllä ollut :-)

  VastaaPoista
 4. Nätti mollyjakku :) olen monesti aikonut klikata itselleni tämän, mutta jäänyt empimään. Ehkä ensi kerralla ;).. Ihanaa päivää!

  VastaaPoista
 5. Tosi upea tuo jakku, kiinnikkeet varsinkin hieno yksityiskohta. Sopii oikein kauniisti sinulle! Ja että minä sitten aina ihailen täällä mielessäni tuota sinun paksua tukkaa :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kanneli, täytyy vähän sovitella minkä kanssa sopii, niin uusi väri että vain kokeilemalla näkee.
  Ihanaa päivää tai oikeastaan jo iltaa sinullekin my silver linings.
  Krista, itsekin tykkään juuri noista kiinnikkeistä erityisesti. Kiitos, tukka on tosiaa aika paksu ja välillä hankalakin, mutta en vaihtaisi poiskaan :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja pippuri, kiitos jos jätät oman mausteesi soppaani. :)