keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Pitsisukat

Lattiat alkavat meillä olla jo sen verran viileät, erityisesti aamuisin että jonkinlaista lämmikettä on kaivannut, mutta ihan villasukkia en vielä halunnut, joten neuloin itselleni puuvillaiset pitsiunelmat. Lankana Novitan Tennesee, joku vuosikausia marinoitunut lankakerä.
Lämmittävät juuri sopivasti.Olen jo jonkin aikaa haaveillut vanhoista matkalaukuista, mutta sopivia ei ole kirpputorilla sattunut vastaan tulemaan, nyt löysin yhden sympaattisen ja sopivasti reissussa rähjääntyneen. Kätkee sisälleen keskeneräiset neuletyöt.

Toivottavasti löydän vielä lisää näitä kaunokaisia.


Eilisen päivän sain viettää ystäväni kanssa ostoksilla ja tietysti piti käydä herkkukahveillakin kaikessa rauhassa ja parantaa samalla maailmaa.

Ihan säälittäviä shoppailijoitahan me oltiin kun palattiin kotiin auto täynnä ämpäreitä, kattiloita ja muita kodin tarpeellisia purnukoita, mutta hauskaa meillä ainakin oli.

Ajeltiin kotiin Ikean kautta ja sieltä mukaan tarttui kaksi hiukan erilaista Orkideaa, noita pikkuisia olen jo pitkään miettinyt kun ovat niin kovin somia, nyt päätin kokeilla kuinka semmoinen niukassa hoidossani menestyy.

Keskimmäisellä tyttärellä tänään kiva harvaan neulottu Pomp de luxin pingviinineule ja vaaleanpunaiset chinot löydettiin Lindexiltä, kivan hempeä asu, mutta silti aika reipas.
Suloisia pallosukkia ostin keväällä Silverjunglelta koko naisväelle.

 Meillä on hääpäivä ihan lähipäivinä ja anopilta tulikin tänään kortti jonka teksti on mitä mainioin.

Niina

9 kommenttia:

Kommentit ovat blogin suola ja pippuri, kiitos jos jätät oman mausteesi soppaani. :)